Hentede 4-0 og fik point

AS
31. maj 2022 kl. 08:31
Damesenior: Fredericia fF-Bjert IF 4-4

Bjert IF's damesenior-hold rejste med garanti hjem fra kampen i Madsby med følelsen af at have tabt to point.
For gæsterne førte 4-0, men så tog FfF-spillerne for alvor fat. Fire forskellige målscore - det sidste mål i sidste minut sikrede et comeback af dimensioner.
De fire målscorere var Maria Kvist, Marie Vedel Lauridsen, Henriette Rhode Andersen og Lærke Busk Christensen.
- Efter en skidt første halvleg begyndte spillet pludselig at hænge sammen efter pausen, siger FfF-træner Kim Nymand Kristensen.
Bjert IF havde til kampen indkaldt den tidligere F'er Sif 'fra Parcelvej' Holm til truppen. Det lykkedes hende ikke at score på sin tidligere hjemmebane.
I denne uge er FfF-spillerne oversiddere. Sæsonen afsluttes med et lokalopgør mod BPI onsdag 9. juni kl. 19.00 i Madsby.