Knebent nederlag til JS1 – Serie 4 vinder med tenniscifre

image Jonas Skau lagde op til et mål i 3-4 nederlaget i Tønder
TB
08. maj 2023 kl. 11:34
Klubbens to bedste seniorhold har begge været i kamp i den forgangne weekend. JS1 spillede lørdag i Tønder mod FC Sydvest, mens Serie 4 søndag tog imod FB Fodbold i Madsby.

JS1, som vi stoisk kan konkludere har haft en vanskelig forårssæson, leverede en af sæsonens bedste præstationer, men måtte alligevel rejse hjem uden point. De fysisk stærke spillere fra FC Sydvest vandt med 4-3 i en målrig affære. Hjemmeholdet kunne gå til pause foran med 2-0, men de blå gæster formåede at vinde 2. halvleg med 3-2, hvilket desværre ikke var nok til at tage point med hjem til Madsby.

Cheftræner, ”Niller”, er alt i alt tilfreds med præstationen; ”Vi spillede en fin kamp mod et fysisk stærkt hold. De scorer et flot føringsmål til 1-0 og derefter øger de til 2-0 efter et hjørnespark hvor de er os fysisk overlegne. I anden halvleg er vi bedst og vi vinder også de sidste 45 minutter. Det var generelt en fin oplevelse i dag, men vi må samtidig – igen – konstatere at vi lukker for mange mål ind. Derudover har vi skulle være kreative for at stille et tilpas stærkt hold”, fortæller han i sin umiddelbare reaktion på kampen.

F´ernes mål blev scoret af Lucas Møller Jensen (assist af Jonas Skau), Emil Deleuran Mikkelsen (assist af Simon Kollerup Smidt) og Patrick Schlaikjær Petersen (assist af Lucas Møller Jensen).

JS1 spiller næste kamp ude mod Bredballe på lørdag kl. 13.00. Det sker på Bauhaus Park, Nørremarksvej 157, 7172 Vejle Øst.

---

Serie 4 i ny storsejr da FB Fodbold sendes hjem fra Madsby med tenniscifre

Mens JS1 halter i denne sæson blæser der anderledes optimistiske vinde omkring klubbens andethold, som pt. huserer i serie 4. For at følge med de to tophold, Smidstrup/Skærup IF og Skibet, skulle der endnu tre point på kontoen i søndagens hjemmekamp mod FB Fodbold.

Hjemmeholdet gjorde præcis hvad der forventes og efter 2 x 45 minutter kunne man sætte yderligere tre point ind på kontoen efter at have sejret med de overbevisende tenniscifre, 6-2.

Målene blev scoret af Patrick Nielsen, Kristian Kousgaard (2), Mohamed Nur, Kristoffer Dejgaard og Magnus Eriksen.

Sejren betyder at serie 4 holdet pt. ligger på rækkens 2. plads. Taget i betragtning at man nok burde have vundet over både Smidstrup/Skærup IF og Skibet da man mødte dem tidl. i sæsonen, er der bestemt grund til betydelig optimisme ift. mulighederne for at rykke op allerede i foråret.

Der er således også al grund til at tage til Gauerslund på lørdag. Her møder de blå fra Madsby det lokale hjemmehold og det sker kl. 13.00. Der kan aldrig komme for mange med blå sympati på lægterne.