Menu

Med helt i toppen

image
AS
28. april 2022 kl. 09:24
Kvinder C2-7 mands: Fredericia fF-Ammitsbøl/Egtved 1-0'

Det tyder virkeligt på, at forårsturneringen bliver spændende for FfF's damesenior. Efter onsdags runde i puljen er der tre hold med syv point for tre kampe - et af dem er Fredericia fF.
Sæsonens anden sejr kom i hus på et sent mål i anden halvleg mod Ammitsbøl/Egtved. Det var ellers ikke målchancerne, som de blå damer manglede.
Med flot spil broderede de sig frem til flere chancer i kampens start, men midtvejs i første halvleg blev der taget lige lovligt let på tingene. Derfor blev de mange forsøg ikke udnyttet.
Efter justeringerne i pausen gik det bedre. Der kom igen store chancer, og spillet blev endnu bedre. I slutningen af kampen kom forløsningen så, da Maria Vedel scorede på riposten efter, at hendes skud ellers var blevet reddet af målmanden.
- Derefter gik vi mere defensivt til den. Det var hårdt, men vi trak sejren hjem. Spillerne havde sved på panden, siger træneren Kim Nymann Kristensen.
Han roser især forsvaret for en stor kamp. Der var ros til målmand Jette Lindberg og de to stopppere Malene Hein Hansen og Charlotte Rand, ligesom Maria Kvist på midtbanen var god til at gå med hjem og lukke hullerne.
Efter to hjemmekampe skal F'ernes damesenior på udebane onsdag 4. maj. Det sker i Lunderskov kl. 19.00.

Luk