Pillede landsholdlegendes straffespark

image Billedtekst: Maria Kvist scorede til 3-1 efter hjørnespark. Vi undskylder for kvaliteten af billedet
AS
25. april 2023 kl. 14:07
Old Girls: Fredericia fF-Stensballe 3-3 (1-1)

Målscorer: Henriette Rohde Andersen 2, Maria Kvist 1

Det var en flok skuffede oldgirls fra F’erne, der gik fra banen efter første hjemmekamp i forårets turnering. Da der manglede få minutter af kampen, førte hjemmeholdet 3-1, men Stensballe nåede lige akkurat at hente en uafgjort. Ærgerligt – men måske retfærdigt nok taget i betragtning, at Fredericia-kvinderne spillede en blændende første halvleg – og hurtigt kom på 3-1 efter pausen, men derfra åd gæsterne sig tilbage – godt hjulpet af tre straffespark. Det skal også siges, at hjemmeholdet havde pæne chancer for at komme foran 4-1.
Tre straffespark i anden halvleg til Stensballe var nok et eller to i overkanten – men det bragte målmand Jette Lindberg fortjent i fokus.
Det første straffespark ved stillingen 3-1 reddede hun i fuld længde og med en hurtig reaktion – en redning Jette kommer til at huske, for skytten var ingen ringere end Katrine S. Pedersen, der står opført med 210 A-landskampe for Danmark og en udenlandskarriere, der blandt andet har svinget forbi Fulham og Djurgården! Tak for den oplevelse, Jette!
Katrine S. Pedersen fik ikke lov til at sparke næste straffespark. Det var helt fair, at skuddet endte over mål, for den tidligere landsholdsspiller medgav F’erne, at det var bold og ikke ben, der blev ramt – men dømt er dømt. Der er endnu ikke VAR-afgørelser i Old Girls.
Det tredje straffespark var til gengæld klokkeklart – både forseelsen og Katrine S. Pedersens spark. 1-1 mellem F’er-målmanden og Årets kvindespiller 2011 og 2013 i Danmark: 3-2 i kampen.
Hjemmeholdet fik desværre ikke forsvaret dybt nok i slutminutterne, og derved indhentede Stensballe altså FfF – og det ærgrede især Jette Lindberg, der virkelig stod en brandkamp.
På en dag, hvor alt lykkedes for de blå før pausen, skal der også uddeles roser til anfører Maria Kvist, der virkelig placerede sig klogt på banen og konstant var tæt på Stensballes bedste spiller.
Efter to spillerrunde har F’erne et point. Første kamp blev tabt knebent med 2-1 i Kolding.
Onsdag 3. maj går det løs igen. Det sker i Jelling.