Menu

Sæsonstart i Madsby

image
Seniorafdelingen
31. januar 2022 kl. 10:12
Herresenior opstart og nyt trænerteam på sidelinjen for serie 4

I tirsdags tog klubbens flagskib hul på opstarten frem mod den kommende sæson i JS1.
Selv med en håndfuld afbud grundet ferie og sygdom var det 20 mand stærk, som indtog kunstgræsbanen i Madsby. Det tegner godt for den kommende tid, hvor der venter adskillige træningskampe inden turneringen sparkes i gang på hjemmebane d. 26 marts, hvor Vatanspor kommer på besøg.

Mens nogle altså “tyvstartede” med opstarten, så er det tirsdag d. 1/2, at S4 officielt tager hul på sæsonen - og det med et nyt trænerteam på sidelinjen! Det bliver således Brian Knudsen (af mange bedst kendt som “Knudde”), der med assistance fra Thorbjørn Bruun, vil stå i spidsen for holdet. Der er tale om et par velkendte ansigter i FfF: “Knudde” har igennem en årrække trænet såvel ungdom som senior, og trods Thorbjørn er ny i trænerfaget, så er han ofte at finde i klubben, hvor han både selv er aktiv på Old Boys og følger sine drenge i ungdomsafdelingen. Begge har de glorværdige karrierer som spillere med i bagagen🙂

Yderligere præsentation af teamet vil ske i umiddelbar forlængelse af træningen på tirsdag.

Vi håber på stor opbakning og alle er naturligvis velkomne. Vi glæder os derfor til at se både nye og gamle ansigter tirsdag 1/2 kl. 18.30 i Madsby.

Fremover træner seniorafdelingen hver tirsdag og torsdag på kunst fra kl. 18.30, så find støvlerne frem.

Med ønsket om en god sæson!

Luk