Menu

Træner/medtræner søges til U11 drenge

image
Claus Erdmann
21. marts 2022 kl. 10:28
Vil du at prøve kræfter, som fodboldtræner, og være en del af et spændende udviklingsmiljø i vores aktive ungdomsafdeling? Så venter i spændende opgaver i en velfungerende afdeling.

Årgangen består af knap 25 aktive spillere og en velfungerende træner- og forældregruppe.For nuværende er der både tilmeldt hold i b- og c-rækken og vi har endnu tilgode at melde afbud til kamp. Årgangen træner mandag og onsdag fra 17.30-19.00 og er meget fokuseret på at følge DBU's anbefalinger og retningslinjer for børne- og ungdomsfodbold, hvor fokus er mere på udvikling end resultater.

I årgangen er i forvejen tre trænere, der har haft drengene i snart 5 år.

Der er behov for, at man som træner/medtræner kan forpligte sig til mindst en ugentlig træningaften og kampe 4-6 weekender per halvsæson. Typisk lørdag eller søndag formiddag.

Om man har ambitioner om at være cheftræner eller er mere ny i trænerrollen, betyder mindre. Det nuværende trænerteam fortsætter, men har brug for en kollega mere, så årgangen er dækket godt ind - også når arbejde eller andet kommer i vejen for en træningsaften.

Klubben tilbyder tøjpakke og træneruddannelse samt eventuel kontingentfrihed til den rette person.

Henvendelse kan rettes til nedenstående nummer, hvis man er helt uforpligtende er nysgerrig på at høre mere.

Claus: 26770767 (efter kl. 16.30)

Luk