Menu

Den Blå Vision - Vision for børne og ungdomsfodbolden

Velkommen til Fredericia Forenede Fodboldklubber ”klubben for alle

Fredericia FF er klubben hvor vi skal have børnene tilbage til fodbolden og ikke fodbolden tilbage til børnene.

DEN BLÅ VISION har til formål at være retningsbestemmende i udviklingen af børne & ungdoms fodboldspillere i FredericiaFF og skal både være et styrende samt hjælpende redskab til alle trænere, spillere og forældre i børne & ungdomsafdelingen.

DEN BLÅ VISION henvender sig til trænere, spillere og forældre fra årgang U5–U15.

Fredericia FF har som fokus at være en del af DBU’s børneklubber.

Vi bestræber os derfor på at overholde samt praktiserer DBU’s børnesyn.

Fredericia FF er hverken en bredde klub, eller en talent klub, det betyder at vi ganske som vores motto foreskriver er ”klubben for alle

Vi forpligter os derfor til både at kunne rumme breddespilleren samt talentspilleren ved at tilbyde ens og differentieret træning til alle vore spillere uanset hvilket niveau de befinder sig på.

Vi vil som klub gerne sikrer at hver enkelt spiller får samme aldersrelateret træning og at øvelserne derfor giver hver enkelt, spiller de samme forudsætninger for at løse de boldmæssige udfordringer som han/hun kan blive stillet overfor.

DEN BLÅ VISION har til formål at kvalificerer arbejdet i børne & ungdomsafdelingen i Fredericia FF ved at skabe de bedst mulige betingelser for trænere, spillere og forældre.

Retningslinjerne SKAL implementeres på ALLE børnehold fra U5-U15.

DEN BLÅ VISION er processuel og skal løbende evalueres samt videreudvikles ved behov.

Vi håber at i vil tage godt imod DEN BLÅ VISION samt at alle i og omkring klubben hjælper med at sikre, at værdier efterleves og målsætninger bliver opfyldt.

DEN BLÅ VISION

Luk